Om Nore

Automatiserar finansiell rådgivning

Nore utvecklar mjukvara som ger organisationer möjlighet att effektivisera och kvalitetssäkra sin rådgivning genom automatisering. Vårt arbete präglas av kvalitet, trovärdighet och ett nära samarbete med varje kund.

Nore utvecklar och säljer Consilio, en systemplattform för automatisering av finansiell rådgivning.

Genom Consilio effektiviserar och kvalitetssäkrar våra kunder sin rådgivning. Samtidigt får rådgivarna ett kraftfullt säljstöd och mindre administration. Logiken i en rådgivningssituation omvandlas till ett lättanvänt och pedagogiskt webbverktyg.

På Nore förenar vi kompetens inom mjukvaruutveckling, finansiell rådgivning, tillämpad matematik och konsulting. Och vi investerar i kvalitet och långsiktighet. Vårt mål är att leverera marknadens bästa lösningar för automatisering av finansiell rådgivning.

Vi gör det komplicerade enkelt. Får någonting svårt att bli lätt.

Mångårig utveckling
Efter att Visi System, som idag är Nores huvudägare, redan 2009 levererade en automatiserad rådgivningslösning till PTK övertygades vi om att finansiell rådgivning kan automatiseras.

2011 grundades Nore och utvecklingen av Consilio inleddes. Tre år senare lanserades första implementationen av produkten, den helautomatiserade rådgivningstjänsten iRåd hos Söderberg & Partners. Sen dess har vi vidareutvecklat produkten och fler kunder har valt Consilio som plattform för sin rådgivning, både för självbetjäning på webben och som stöd i rådgivarledda möten.

I dag kan miljoner svenskar få rådgivning genom våra kunders implementationer av Consilio.

Samverkan för långsiktighet
Våra kunder har spelat en viktig roll i utvecklingen av Consilio. En speciell samverkan har skett med Söderberg & Partners. Det utbytet har erbjudit kontakter och finansiella resurser som skapat förutsättningar för långsiktighet. Det fanns tid att låta produkten mogna fram, vilket skapat förutsättningar för kvalitet i slutresultatet.

Vill du veta mer om vår produkt?

Mårten Sundling
Skicka ett mejl
0708 38 00 73